Az Előke olyan a hozzátáplálást körbejáró rendezvénysorozat, ahol szakemberek osztják meg közérthetően nézeteiket, és gyakorlati tanácsokkal, ötletekkel látják el a szülőket a mai tudományos tapasztalatok alapján. Érdemes részt venni azoknak a szülőknek és babáknak, akik még a hozzátáplálás előtt állnak, és azoknak is, akik már hozzátáplálnak. Én is meghívást kaptam, a babák első püréinek elkészítéséről, a hozzátáplálás gyakorlati oldaláról fogok előadást tartani.
Mikor: 2017. július 1. szombat 9.00 – 14.00
Hol: Lurdy Konferencia és Rendezvényközpont
Előadók:
Koroknai Ildikó – önkéntes szoptatási segítő, dietetikus hallgató
Ádám T. Judit – dietetikus
Molnárné Végh Zsuzsanna – bébiétel specialista
W. Ungváry Renáta – szoptatási tanácsadó
Gacsó Anikó – hozzátáplálási blogger és
Jómagam Tibay Rózsa dietetikus, egészségtan tanár
Előadások:
9:00-10:00 Koroknai Ildikó, Tibay Rózsa: Hozzátáplálás 1×1: A hozzátáplálásról általában, amit mindenkinek tudnia érdemes
10:00-10:40 Ádám T. Judit: Etetni és enni hagyni – Pürézés, falatkázás, BLW és az igény szerinti hozzátáplálás
10:40-11:20 Tibay Rózsa: Allergének bevezetése: mit, mikor, hogyan, miért?
12:00-12:40 Gacsó Anikó: Az első pürék, ételek készítése gyakorlati tanácsokkal
12:40 – 13:10 Molnárné Végh Zsuzsanna: Tények és tévhitek az üveges bébiételekkel kapcsolatban
13:10 – 13:40 W. Ungváry Renáta: Változások a hozzátáplálási ajánlásokban (WHO, ESPAGHN, LLL)
13:40 – 13:55 tombola
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: